Toch nog even over Corona......

Vanwege de opkomst van de Delta-variant van het Coronavirus in combinatie met het aantal te verwachten personen tijdens de Zomerwedstrijden, vragen we van iedereen, dus ook van NijAC-leden het volgende:
 
Registratie bij aankomst, plus het tonen van  
- ID en
- of een bewijs van volledige vaccinatie, 
- of een recente (<72 uur oude) PCR test,
- of een bewijs dat men Corona heeft gehad,
- of een negatieve (zelf)test.

Deze laatste dient men op Malden uit te voeren in aanwezigheid van iemand van de wedstrijdorganisatie.
Men dient zelf voor een zelftest te zorgen, verkrijgbaar bij o.a. de drogist en supermarkten.
En ben je ziek, kom dan niet naar Malden.

We willen voorkomen dat de Zomerwedstrijden een superspread zweefvlieg event wordt en met de ontwikkelingen rondom de Delta-variant willen we toch voorzichtig zijn. We realiseren ons dat wat we vragen geen waterdicht systeem is, maar het helpt wel. 
Verder verwachten we dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Blijf bijvoorbeeld zoveel mogelijk in de zgn. Zomerwedstrijd bubbel.

Hopelijk valt de verspreiding mee, maar de huidige rivm  cijfers laten zien dat we er nog niet zijn.

 

Update.....

Tijdens de Zomerwedstrijden is er elke avond, behalve de 16e wanneer de BBQ is, een eenvoudig avondmaal beschikbaar voor de aanwezigen. Er is een mogelijkheid om voor de hele periode (6 dagen) vooraf het avondmaal te boeken voor €40. Een maaltijd is ook beschikbaar per avond en dan zijn de kosten €8. Tevens komt de befaamde broodjes service weer tot leven waarbij Pierre dagelijks de bestelde broodjes in het clubhuis gereed zal leggen.

Laatste nieuws....

De Zomerwedstrijden 2021 gaan in het oude formaat door vanaf 11-17 juli !!

Algemeen

zwfoto1

De Zomerwedstrijden is er voor iedereen, niet alleen een kwalificatie voor het NK, maar ook voor ieder ander die eens wil proeven van competitief overland vliegen. De vluchten worden gescoord volgens IGC normen en de resultaten gaan naar de W&S commissie ter informatie. 

Een weekje vliegen in een ontspannen atmosfeer, iedereen is welkom om op zijn eigen niveau mee te doen. Gezellig vliegen, ervaring opdoen of een NK kwalificatie in de wacht slepen. Of misschien zelfs een plekje in de junioren selectie!. Het aantal deelnemers is beperkt tot 48.

Er zal in twee of drie klassen gevlogen worden; waarvan zeker een Clubklasse volgens de geldende FAI regels (geen waterballast). De overigen worden in een of twee klassen ingedeeld waar waterballast wel toegstaan is. 

Briefing 10:00 elke morgen. Ook kan er info verspreid worden via WhatsApp naar de vliegers. En terwijl de vliegers bezig zijn hun opdracht rond te vliegen, zorgt onze mooie camping in het bos, de goede faciliteiten en het wellicht ook weer het zwembad(je) voor een prettig verblijf. Ook de traditionele BBQ staat natuurlijk weer op het lijstje. En de broodjes van Pierre!!

De huiskamer met zijn terras is nog mooier geworden en leent zich naast de Zweef Inn prima voor sociale activiteiten. 

Het ZV-team 2021 wordt op dit moment opgebouwd. Namen zijn te vinden bij onder hoofd "team"

We hopen met z'n allen op mooi weer (wat wel mag na vorig jaar) en dan hebben we sowieso een mooie week.

Het inschrijfgeld is slechts €150,- , (junioren €50,- korting) en een start €20,00.
De inschrijving is vanaf nu open via het online aanmeldformulier

 

Sponsoren

logo knvvl logo glider equipment logo praxis logo plus logo dirk
KNVvL afdeling zweefvliegen Glider-Equipment Praxis
Sluisweg 5
6582 AG Heumen 

Plus Visser
Winkelcentrum 20
6581 BW Malden 

Dirk Autowas
Sluisweg 2
6582 KA Malden