Camping en faciliteiten

camping malden 

Je kunt tijdens de Zomervluchten je tent of caravan/camper neerzetten op onze schaduwrijke camping. Het camping sanitair heeft ruim voldoende toiletten, douches, wastafels en er is een inpandige afwastafel.

Op de camping zijn naast voldoende aansluitingen voor elektriciteit ook een aantal tappunten voor drinkwater. De campingtarieven zijn inclusief elektriciteit. Het is echter niet de bedoeling om grote stroomverbruikers aan te sluiten.

Auto's zijn niet toegestaan op de camping. Rondom de camping is voldoende parkeergelegenheid. In verband met het terrein, stof en eventueel aanwezige kinderen rijden we stapvoets.

Na 22:00 uur vragen we iedereen stil te zijn en rekening met elkaar te houden. Voor de nodige gezelligheid kun je terecht bij (het terras van) de Zweef-Inn of in ons steeds mooier wordend clubhuis.

 

Faciliteiten op Zweefvliegveld Malden

Er is beperkte mogelijkheid om je toestel gemonteerd te stallen in onze hangar. Wil je je kist binnen stallen? Neem dan even contact op met de wedstrijdleiding via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.