ZOMERWEDSTRIJDEN 2024

 Zin in een heerlijke week vakantie in Nederland waarbij je ook nog een gezellige wedstrijd vliegt? Schrijf je in voor de zomerwedstrijden van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli op Malden! Dit jaar voor het eerst van zaterdag t/m vrijdag

De wedstrijd is er voor iedereen die de junioren, of 5 wedstrijddagen heeft gevlogen. Voldoe je niet aan deze eis? Zoek een ervaren wedstrijdvlieger die met je mee wil in een tweezitter! We beginnen de week op vrijdagavond 12 juli met de openingsbriefing waarna we de zaterdag 13 juli onze eerste wedstrijddag hebben. De opdrachten en afstanden die we vliegen zijn afhankelijk van het weer, maar we proberen jullie zeker uit te dagen het beste uit jezelf en je vliegtuig te halen. Vrijdag 19 juli is onze laatste vliegdag die afgesloten wordt met een eindbriefing en prijsuitreiking.

Nieuw in 2024 is de integratie van TABOE: al een beetje wedstrijdervaring en enthousiast geworden? Dit jaar wordt er ook een TABOE trainingsweek georganiseerd. Gecoacht worden tijdens het wedstrijdvliegen kan tijdens de Zomerwedstrijden 2024!

Heb je na een mooie vliegdag geen zin om je kist te demonteren? Dan is er wellicht een plekje voor je in onze hangar. Reserveren is wel slim, want zelfs in onze hangar is de ruimte beperkt. 

Wat ook mooi is, deze week valt in bijna alle regio‚Äôs in de schoolvakantie waardoor je gezin gezellig mee kan! Heeft je ophaler zin in een goed feestje? Dat komt mooi uit, het is ook de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Dit is niet alleen een bijzondere wandeltocht, maar ook een van de grootste gratis festivals van Nederland. In de omgeving van Malden is naast de vierdaagsefeesten en de kartbaan voor de ophalers ook voor de kinderen veel te beleven, van een zwembad tot een maisdoolhof, het is allemaal in de omgeving. 

De camping op Malden is van alle gemakken voorzien voor een ontspannen weekje vakantie. Of je nou in de zon wil staan of onder een boom, er is altijd een stroompaal in de buurt. Naast het dames en heren sanitair is er ook een familie badkamer. Ook zijn er afwas plaatsen en is er een wasmachine. We hebben onze eigen huiskamer met dakterras waar je iets kan drinken en een zakje chips kan pakken, zin in een stuk taart of bitterballen? Voor de luxere beleving biedt het terras van de Zweef Inn alles wat je nodig hebt.