De Zomerwedstrijden 2022 gaan door, van 17 tot 23 juli.

Algemeen

zwfoto1

De Zomerwedstrijden is er voor iedereen, niet alleen een kwalificatie voor het NK, maar ook voor ieder ander die eens wil proeven van competitief overland vliegen. De vluchten worden gescoord volgens IGC normen en de resultaten gaan naar de W&S commissie.

Een weekje vliegen in een ontspannen atmosfeer, iedereen is welkom om op zijn eigen niveau mee te doen. Gezellig vliegen, ervaring opdoen of een NK kwalificatie in de wacht slepen. Of misschien zelfs een plekje in de junioren selectie!. Het aantal deelnemers is beperkt tot 48.

Er zal in twee of drie klassen gevlogen worden; waarvan zeker een Clubklasse volgens de geldende FAI regels (geen waterballast). De overigen worden in een of twee klassen ingedeeld waar waterballast wel toegstaan is. 

Briefing 10:00 elke morgen. Ook kan er info verspreid worden via WhatsApp naar de vliegers. En terwijl de vliegers bezig zijn hun opdracht rond te vliegen, zorgt onze mooie camping in het bos, de goede faciliteiten en het wellicht ook weer het zwembad(je) voor een prettig verblijf. Ook de traditionele BBQ staat natuurlijk weer op het lijstje. En mogelijk ook weer de broodjes van Pierre!!

Dit jaar zijn de zomerwedstrijden van 17-07 (eerste vliegdag) tot en met 23-07 (laatste vliegdag). Gelijk met de zomerfeesten in Nijmegen dus voldoende vertier voor de ophalers.

De huiskamer met zijn terras is nog mooier geworden en leent zich naast de Zweef Inn prima voor sociale activiteiten. 

Het zomerwedstrijden team 2022 wordt op dit moment opgebouwd. Namen zijn te vinden bij onder hoofd "team"

We hopen met z'n allen op mooi weer (wat wel mag na vorig jaar) en dan hebben we sowieso een mooie week.

Het inschrijfgeld bedraagt 175,00 euro, waarbij voor junioren een korting geldt van 50,00 euro.

De inschrijving is inmiddels open: aanmeldformulier