Algemeen

De Vergulde Venturi is al jarenlang een begrip bij wedstrijd vliegend Nederland en wordt in 2024 van 3 t/m 7 juni georganiseerd.  

Deze unieke tweezitter-beleving is de ultieme gelegenheid om gezamenlijk op een sportieve en vooral gezellige manier met elkaar te genieten van een krachtmeting in de lucht. De ideale kans om maximaal rendement te halen uit je tweezitter, inschrijving als team met meerdere vliegers is mogelijk, waarbij we naast de ervaren wedstrijdvlieger ook ruimte geven aan senioren, herintreders en andere gegadigden: hen in een rustige omgeving ruimte bieden om (opnieuw) kennis te maken met de charme van een week tweezitter-vliegen.

Na een mooie vliegdag geen zin om je tweezitter te demonteren? Dan is er voor wellicht een plek voor je in onze hangaar. Reserveer echter snel, want zelfs in onze hangaar is de ruimte beperkt.

De infrastructuur op Malden is iets waar we trots op zijn en ideaal voor meerdaagse activiteiten, zoals kampen en wedstrijden. Het campingterrein is ingericht: een mooie grasmat met de nodige dennen voor voldoende schaduwplekken en ruim voldoende elektra. Ons camping sanitair, met dames- en herentoiletten, douches, wastafels, afwas plekken, een wasmachine, drop voor chemische toiletten, etc zorgt voor een week comfortabel kamperen. Daarnaast biedt het terras bij de Zweef Inn natuurlijk alles waar de ophalers en fans gedurende de dag behoefte aan hebben.

De ervaring die we hebben met de sportieve en gezellige interactie tussen verschillende niveaus, ambities en jong en oud, willen we verder uitbouwen. Daarom ben jij van harte welkom bij de Vergulde Venturi 2.0!

De inschrijving is vanaf nu open via het online aanmeldformulier, inschrijfgeld bedraagt 100 EUR per vliegtuig.

Zien we je snel ook op het Maldens vlak?

Namens de organisatie,

Paul van den Berk