DDWV

DDWV staat voor 'Door De Weeks Vliegen'. Enerzijds is er DDWV om het weekend wat te ontlasten en anderzijds om collegavliegers in staat te stellen om vanaf Malden duurvluchten te maken. Het plan is om van maandag t/m vrijdag startcapaciteit aan te bieden. De weekenden en feestdagen zijn voor clubactiviteiten.

Vanaf half april tot eind augustus zal er op iedere doordeweekse dag met goed overlandvliegweer bij voldoende interesse een vliegbedrijf opgezet worden. De leden van de NijAC hebben zich ingezet om gezamenlijk het kader te leveren om dit mogelijk te maken. Aan de hand van de aanmeldingen wordt 's avonds besloten of er de volgende dag gevlogen wordt. Tijdens wedstrijden, kampen of andere activiteiten zullen de mogelijkheden om te starten beperkt of zelfs afwezig zijn in overleg met de organisatie.

Wil je komen vliegen, laat dit dan uiterlijk om 19.00 uur op de voorafgaande dag weten door je naam in te vullen in de DDWV-daglijst van de dag waarop je wil komen vliegen. Bij minimaal 2 aangemelde kisten mag je er van uit gaan dat DDWV op die dag doorgaat. Bij vragen of onduidelijkheden kun je ook contact opnemen via email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Als je al langer van tevoren weet dat je wil komen vliegen, laat het ons dan gerust eerder weten...

Aanmelden: DDWV-daglijsten

De briefing is om 10.30u

Het is verstandig om ruim tevoren aanwezig te zijn en je kist startklaar te maken. Zo kunnen we bij de eerste thermiek in één keer alle kisten omhoog helpen.

Verdere informatie ten behoeve van gastvliegen en het vliegveld kun je hieronder vinden bij de documenten.

Er wordt van uitgegaan dat je een current GPL/LAPL-S bezit, de benodigde vliegervaring en lierervaring hebt en lid bent van een door het KNVvL erkende zweefvliegvereniging.

De startkosten bedragen 35 euro (incl. een keer onderuitzakken), vóóraf via onze pinautomaat te betalen.

 

pdf icon Richtlijnen voor gastvliegers op Malden